Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas

Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas
Cotlet de porc cu orez prăjit ananas ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 588 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ananas, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu ananas și orez, Orez prăjit cu carne de porc și ananas, și Orez Prăjit Cu Carne De Porc Cu Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Pune deoparte.Grătați sau sotati sulițele de ananas până când au semne/culoare bune la exterior. Feliați, apoi dați deoparte. (Notă: înmuiați mai întâi frigarui de lemn în apă timp de câteva ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Încălziți untul și uleiul la foc mediu, apoi adăugați Cotletele de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se sotează pe ambele părți până când au o culoare frumoasă. Aruncați ceapa feliată și lucrați-le în crăpăturile dintre cotlete. Agitați tigaia și mutați ceapa în jur și lăsați-le să gătească câteva minute bune. Când ceapa începe să se înmoaie, adăugați sos de soia, oțet de vin de orez, miere și sos fierbinte. Agitați tigaia, amestecați-o și lăsați-o să gătească și să baloneze câteva minute bune până când Cotletele de porc sunt complet fierte și sosul este mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți Cotletele de porc într-un castron, apoi lăsați sosul să se baloneze și gătiți încă 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă peste Cotletele de porc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Adăugați o cantitate mică de ulei în aceeași tigaie (fără a o curăța) și readuceți-o pe plită la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați usturoiul și amestecați-l, apoi spargeți ouăle și amestecați-le imediat pentru a le amesteca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați mazăre, pimentos și câteva linguri (suplimentare) sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Adăugați orez fiert și amestecați-l pentru a găti pentru câteva minutes.To serviți, orez gramada pe o farfurie, apoi top cu un cotlet de porc și ceapă din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Stropiți puțin sos deasupra. Divin!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista