Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas
Cotlet de porc cu orez prăjit ananas ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 588 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ananas, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu ananas și orez, Orez prăjit cu carne de porc și ananas, și Orez Prăjit Cu Carne De Porc Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Pune deoparte.Grătați sau sotati sulițele de ananas până când au semne/culoare bune la exterior. Feliați, apoi dați deoparte. (Notă: înmuiați mai întâi frigarui de lemn în apă timp de câteva ore.)
Încălziți untul și uleiul la foc mediu, apoi adăugați Cotletele de porc în tigaie.
Se sotează pe ambele părți până când au o culoare frumoasă. Aruncați ceapa feliată și lucrați-le în crăpăturile dintre cotlete. Agitați tigaia și mutați ceapa în jur și lăsați-le să gătească câteva minute bune. Când ceapa începe să se înmoaie, adăugați sos de soia, oțet de vin de orez, miere și sos fierbinte. Agitați tigaia, amestecați-o și lăsați-o să gătească și să baloneze câteva minute bune până când Cotletele de porc sunt complet fierte și sosul este mai gros.
Scoateți Cotletele de porc într-un castron, apoi lăsați sosul să se baloneze și gătiți încă 30 până la 45 de secunde.
Se toarnă peste Cotletele de porc. Pune deoparte.
Adăugați o cantitate mică de ulei în aceeași tigaie (fără a o curăța) și readuceți-o pe plită la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și amestecați-l, apoi spargeți ouăle și amestecați-le imediat pentru a le amesteca puțin.
Adăugați mazăre, pimentos și câteva linguri (suplimentare) sos de soia.
Adăugați orez fiert și amestecați-l pentru a găti pentru câteva minutes.To serviți, orez gramada pe o farfurie, apoi top cu un cotlet de porc și ceapă din sos.
Stropiți puțin sos deasupra. Divin!