Cotletele de porc cu mere și umplutură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 758 calorii. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, unt, amestec de umplutură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc și mere cu umplutură, Cotlet de porc cu mere și umplutură, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați 1/2 linguriță de unt în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Răspândiți felii de mere în vas. Într-un castron mic, amestecați făina, zahărul brun și scorțișoara; se presară peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați sare condimentată pe ambele părți ale cărnii de porc; puneți carnea de porc peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți sucul de mere și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de umplutură și afine. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Lăsați să stea 5 minute. Amestec de puf cu furculiță. Scoateți 1/2 cană de umplutură pe fiecare cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos peste vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
8
Coaceți 40 până la 50 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se presara cu patrunjel. Pentru a servi, ridicați Cotletele de porc cu umplutură pe farfuriile de servire; serviți mere pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.