Cotletele de porc cu mere și umplutură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 758 calorii. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, unt, amestec de umplutură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc și mere cu umplutură, Cotlet de porc cu mere și umplutură, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Periați 1/2 linguriță de unt în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Răspândiți felii de mere în vas. Într-un castron mic, amestecați făina, zahărul brun și scorțișoara; se presară peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Presărați sare condimentată pe ambele părți ale cărnii de porc; puneți carnea de porc peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți sucul de mere și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de umplutură și afine. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Lăsați să stea 5 minute. Amestec de puf cu furculiță. Scoateți 1/2 cană de umplutură pe fiecare cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos peste vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Coaceți 40 până la 50 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se presara cu patrunjel. Pentru a servi, ridicați Cotletele de porc cu umplutură pe farfuriile de servire; serviți mere pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.