Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină

Cotletele de porc cu mere și crupe de brânză cu slănină cremoasă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet de porc cu varză cremoasă și mere, Cotlet de porc cu mere și sos cremos de muștar, și Cotlet de porc prăjit la tigaie cu varză cremoasă și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală grea, gătiți slănina la foc mediu timp de câteva minute pentru a face grăsime.
Adăugați ceapa și gătiți cu slănină câteva minute, sau până când slănina este mestecată și ceapa se rumenesc.
Adăugați grâu, bulion de pui și apă. Se amestecă împreună și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți oala și gătiți 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional și asigurându-vă că nivelul lichidului este în regulă. Dacă grăsimile încep să se usuce, adăugați un bulion mai cald.După 30-40 de minute de gătit, se toarnă smântână. Acoperiți oala și continuați să fierbeți la foc foarte mic încă 30 de minute sau până când se termină grâul. Gustați și adăugați sare, piper și cayenne după gust.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza rasă. Păstrați cald și serviți.