Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină

Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină
Cotletele de porc cu mere și crupe de brânză cu slănină cremoasă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet de porc cu varză cremoasă și mere, Cotlet de porc cu mere și sos cremos de muștar, și Cotlet de porc prăjit la tigaie cu varză cremoasă și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală grea, gătiți slănina la foc mediu timp de câteva minute pentru a face grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți cu slănină câteva minute, sau până când slănina este mestecată și ceapa se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3
Adăugați grâu, bulion de pui și apă. Se amestecă împreună și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți oala și gătiți 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional și asigurându-vă că nivelul lichidului este în regulă. Dacă grăsimile încep să se usuce, adăugați un bulion mai cald.După 30-40 de minute de gătit, se toarnă smântână. Acoperiți oala și continuați să fierbeți la foc foarte mic încă 30 de minute sau până când se termină grâul. Gustați și adăugați sare, piper și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se ia de pe foc și se amestecă brânza rasă. Păstrați cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista