Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar

Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu lămâie la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 222 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, ulei vegetal, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar, Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar, și Cotlet De Porc Cu Lămâie La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, sarea, oregano și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Puneți cotletele în pungă, sigilați și refrigerați 2 ore sau peste noapte. Întoarceți sacul frecvent pentru a distribui marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
4
Scoateți cotletele din pungă și transferați marinada rămasă într-o cratiță. Aduceți marinada la fierbere, scoateți-o de pe foc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Ungeți ușor grătarul. Cotletele de porc la grătar timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinată fiartă, până când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista