Cotlet de porc cu cârnați italieni

Cotletele de porc cu cârnați italieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 382 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, condimentele, ciupercile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Italian, Cotlet De Porc Italian, și Cotlet De Porc Italian La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, se rumenesc bine în ulei de măsline.
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le deoparte.
Se toarnă și se aruncă toate picăturile de tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Scoateți carcasa din cârnați și sfărâmați carnea în aceeași tigaie.
Se amestecă ceapa și ciupercile. Gatiti, amestecand pana cand ceapa si carnatii se rumenesc usor.
Așezați Cotletele de porc în caserolă, lingând amestecul de cârnați peste ele.
Se toarnă vin și sos de roșii.
Se presară cu condimente italiene.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute.