Cotlet de porc cu cârnați italieni

Cotlet de porc cu cârnați italieni
Cotletele de porc cu cârnați italieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 382 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, condimentele, ciupercile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Italian, Cotlet De Porc Italian, și Cotlet De Porc Italian La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, se rumenesc bine în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă și se aruncă toate picăturile de tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carcasa din cârnați și sfărâmați carnea în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă ceapa și ciupercile. Gatiti, amestecand pana cand ceapa si carnatii se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
7
Se amestecă în usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Așezați Cotletele de porc în caserolă, lingând amestecul de cârnați peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
9
Se toarnă vin și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
VinVin
10
Se presară cu condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
11
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista