Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie
Parmezanul și Cotletele de porc cu crustă de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, albușuri de ou, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan, Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați pâinea de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 1 cană.
Combinați pesmetul, brânza, salvia și sarea într-un vas puțin adânc.
Așezați făina într-un alt vas superficial.
Combinați muștarul și albușurile de ou într-un alt vas superficial, amestecând cu un tel.
Lucrând cu 1 cotlet de porc la un moment dat, dragați carnea de porc în făină, scuturând excesul. Înmuiați carnea de porc în amestec de albuș de ou; dragă în amestec de pesmet. Repetați procedura cu restul de carne de porc, făină, amestec de albuș de ou și amestec de pesmet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Rupeți felia de pâine în bucăți
Combinați ingredientele măsurate pentru amestecul de pesmet
Lacrimă salvie frunze de pe tulpină
Combinați și bateți muștarul și albușurile de ou
Ajutați la acoperirea cotletelor de porc cu făină, amestec de albuș de ou și amestec de pesmet