Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie

Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie
Parmezanul și Cotletele de porc cu crustă de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, albușuri de ou, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan, Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați pâinea de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Combinați pesmetul, brânza, salvia și sarea într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
3
Așezați făina într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Combinați muștarul și albușurile de ou într-un alt vas superficial, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Lucrând cu 1 cotlet de porc la un moment dat, dragați carnea de porc în făină, scuturând excesul. Înmuiați carnea de porc în amestec de albuș de ou; dragă în amestec de pesmet. Repetați procedura cu restul de carne de porc, făină, amestec de albuș de ou și amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1
Rupeți felia de pâine în bucăți
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
2
Combinați ingredientele măsurate pentru amestecul de pesmet
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
1
Lacrimă salvie frunze de pe tulpină
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2
Combinați și bateți muștarul și albușurile de ou
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Ajutați la acoperirea cotletelor de porc cu făină, amestec de albuș de ou și amestec de pesmet
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista