Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 594 calorii, 55g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, sare și piper kosher, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cotlet de porc cu crustă de fenicul și măr, Cotlet de porc cu crustă de rozmarin și usturoi cu dovlecei și cartofi, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Folosind fundul unei tigaie grele, zdrobiți semințele de fenicul. Într-un castron mic, amestecați semințele, usturoiul, 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Frecați amestecul peste carnea de porc, apoi puneți carnea de porc într-o tigaie mare. Într-un castron, amestecați ceapa, cartofii, perele, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și uleiul rămas. Se împrăștie în jurul porcului și se prăjește până se gătește, aproximativ 70 de minute (temperatura internă 160 F).
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu produsele prăjite.