Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere

Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 594 calorii, 55g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, sare și piper kosher, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cotlet de porc cu crustă de fenicul și măr, Cotlet de porc cu crustă de rozmarin și usturoi cu dovlecei și cartofi, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Folosind fundul unei tigaie grele, zdrobiți semințele de fenicul. Într-un castron mic, amestecați semințele, usturoiul, 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Frecați amestecul peste carnea de porc, apoi puneți carnea de porc într-o tigaie mare. Într-un castron, amestecați ceapa, cartofii, perele, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și uleiul rămas. Se împrăștie în jurul porcului și se prăjește până se gătește, aproximativ 70 de minute (temperatura internă 160 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se servește cu produsele prăjite.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista