Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere

Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 594 calorii, 55g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, sare și piper kosher, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cotlet de porc cu crustă de fenicul și măr, Cotlet de porc cu crustă de rozmarin și usturoi cu dovlecei și cartofi, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Folosind fundul unei tigaie grele, zdrobiți semințele de fenicul. Într-un castron mic, amestecați semințele, usturoiul, 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Frecați amestecul peste carnea de porc, apoi puneți carnea de porc într-o tigaie mare. Într-un castron, amestecați ceapa, cartofii, perele, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și uleiul rămas. Se împrăștie în jurul porcului și se prăjește până se gătește, aproximativ 70 de minute (temperatura internă 160 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se servește cu produsele prăjite.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista