Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu ceapă de mere. O porție conține 270 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere tartă, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc Cu Ceapă-Măr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, rumeniți cotletele în 1 lingură de ulei pe ambele părți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați și păstrați cald. În aceeași tigaie, gătiți ceapa și mărul în uleiul rămas la foc mic până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați oțet; gatiti 2 minute. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 18-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.