Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere
Cotletele de porc cu brânză albastră cu mere necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 581 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci, mere galan, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma merele galan, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere, Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină, și Cotlet de porc cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți nucile. Acoperire; proces, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la consistența mesei grosiere.
Adăugați 1/2 cană de unt, brânza albastră și piperul; procesați până se combină.
Adăugați pesmet; procesați până se combină, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Împărțiți uniform amestecul de unt între 4 foi de folie de plastic sau hârtie cerată; aplatizați fiecare pentru a se potrivi cu lățimea și forma cotletelor de porc, formând 4 discuri. Înfășurați bine; înghețați cel puțin 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. în tigaie de 15x10x1 inci, aranjați pene de mere.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau doar până se înmoaie. Într-un castron mare, aruncați merele cu 1 lingură de unt; acoperiți pentru a se încălzi.
Pulverizați fontă de 12 inci sau altă tigaie rezistentă la cuptor cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc; gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Se ia de pe foc; acoperiți fiecare cotlet cu 1 disc de unt. Setați controlul cuptorului la fiert. Cotletele se fierb în tigaie la 3 până la 4 inci de la căldură la 2 până la 3 minute sau până când untul începe să buleze și devine maro auriu.
Așezați cotletele pe farfurii de servire. Lingurați merele uniform peste cotlet; stropiți cu glazură balsamică și garnisiți cu frunze de salvie proaspete tocate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.