Cotlet de porc cu ardei iute Rellenos și sos Ancho
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc cu ardei iute Rellenos și sos Ancho ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 709 calorii, 56G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, oregano plus frunze de oregano, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cotlet de porc cu ardei iute Rellenos și sos Ancho, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ferma Chiles Rellenos cu Ancho Chile Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Char chiles peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Așezați ardeii iute în castron; acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați la abur 15 minute. Peel, lăsând tulpina intactă (nu rupeți carnea de ardei iute). Folosind cuțit ascuțit mic, se taie 1 fantă lungă în jos partea fiecarechile; îndepărtați cu grijă semințele. Prăjiți semințele de chimen în tigaie mică la foc mediu-mare până când sunt ușor întunecate și aromate, 1 până la 2 minute. Puneți chiles și chimen deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen
Ardei Iute
Semințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
Cuțit
Bol
3
Tapetați foaia de copt fără margini cu folie. Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
4
Scurgere.
5
Transferați cartofii într-un castron mediu; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați brânză, oregano tocat și chimen prăjit; se amestecă pentru a distribui uniform. Condimentează după gust cu sare și piper. Umpleți cu grijă ardeii iute cu amestec de cartofi, aproximativ 1/3 până la 1/2 cană umplutură pentru fiecare. Lucrul cu 1 chile la un moment dat, țineți în palmă și strângeți ușor pentru a comprima ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânză
Ardei Iute
Cartofi
Chimen
7
Așezați ardeii umpluți pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
8
Combinați bulionul, sucul, 2 lingurițe de pudră de chile și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor și se reduce la 2/3 cană, 8 până la 9 minute. Faceți înainte: ardeii iute și sosul se pot face cu 1 zi înainte. Acoperiți șise răcește separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ardei Iute
Bulion
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Lăsați ardeii iute să revină la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
10
Se amestecă 3 lingurițe de pudră de chile și 1 lingură de sare grosieră într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Sare Grosieră
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Presărați amestecul peste Cotletele de porc; lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
12
Pregătiți grătarul (foc mediu).
13
Ungeți carnea de porc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
14
Așezați Cotletele de porc pe 1 parte a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
15
Transferați ardeii iute pe folie pe partea opusă a grătarului. Cotletele de porc la grătar până când sunt fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte; se transferă în farfurie și se lasă să se odihnească 10 minute. Grătiți ardeii iute până se topește brânza, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Brânză
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Folie De Aluminiu
16
Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
17
Așezați 1 cotlet de porc și 1 chile pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ardei Iute
18
Stropiți sosul, presărați frunze de oregano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sos
19
* Adesea numit pasillas; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate, piețele fermierilor și piețele latine.
20
** Disponibil în secțiunea de condimente din multe supermarketuri și pe piețele latine.
21
*** Disponibil în tuburi la unele supermarketuri și la piețele italiene.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.