Cotletul de porc crocant este un fără lactate felul principal. O porție conține 458 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pâine prăjită melba, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Crocant La Cuptor, Cotlet De Porc Cu Crustă Crocantă, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.2
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați toasturile Melba, sarea, praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, cimbru și zahărul într-o pungă cu fermoar și sigilați.3 Puneți toasturile la firimituri grosiere, lăsând unele de mărimea pietricelelor mici.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați 2 linguri de maioneză în pungă și lucrați-o în amestecul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4
Transferați pe o farfurie mare.5 lucrând cu câte un cotlet, acoperiți cu 1 lingură de maioneză folosind degetele sau spatele unei linguri; înveliți bine cu amestec de firimituri Melba.6 Apăsați pe firimiturile de pe cotlet pentru a vă asigura că aderă; așezați cotletul pe o grătar așezată peste o foaie de copt cu margini.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&m
5
Coaceți Cotletele de porc pe grătar până când stratul de acoperire este maro auriu și Centrul înregistrează 135 de grade, aproximativ 16 până la 22 de minute.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați cotletele pe o farfurie curată și lăsați să se odihnească până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 până la 150 de grade (5 până la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.