Cotlet De Porc Crocant
Cotletul de porc crocant este un fără lactate felul principal. O porție conține 458 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pâine prăjită melba, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Crocant La Cuptor, Cotlet De Porc Cu Crustă Crocantă, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.2
Așezați toasturile Melba, sarea, praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, cimbru și zahărul într-o pungă cu fermoar și sigilați.3 Puneți toasturile la firimituri grosiere, lăsând unele de mărimea pietricelelor mici.4
Adăugați 2 linguri de maioneză în pungă și lucrați-o în amestecul de firimituri.
Transferați pe o farfurie mare.5 lucrând cu câte un cotlet, acoperiți cu 1 lingură de maioneză folosind degetele sau spatele unei linguri; înveliți bine cu amestec de firimituri Melba.6 Apăsați pe firimiturile de pe cotlet pentru a vă asigura că aderă; așezați cotletul pe o grătar așezată peste o foaie de copt cu margini.7
Coaceți Cotletele de porc pe grătar până când stratul de acoperire este maro auriu și Centrul înregistrează 135 de grade, aproximativ 16 până la 22 de minute.8
Transferați cotletele pe o farfurie curată și lăsați să se odihnească până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 până la 150 de grade (5 până la 10 minute).