Cotlet De Porc Crocant

Cotlet De Porc Crocant
Cotletul de porc crocant este un fără lactate felul principal. O porție conține 458 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pâine prăjită melba, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Crocant La Cuptor, Cotlet De Porc Cu Crustă Crocantă, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.2
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Așezați toasturile Melba, sarea, praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, cimbru și zahărul într-o pungă cu fermoar și sigilați.3 Puneți toasturile la firimituri grosiere, lăsând unele de mărimea pietricelelor mici.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați 2 linguri de maioneză în pungă și lucrați-o în amestecul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4
Transferați pe o farfurie mare.5 lucrând cu câte un cotlet, acoperiți cu 1 lingură de maioneză folosind degetele sau spatele unei linguri; înveliți bine cu amestec de firimituri Melba.6 Apăsați pe firimiturile de pe cotlet pentru a vă asigura că aderă; așezați cotletul pe o grătar așezată peste o foaie de copt cu margini.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Coaceți Cotletele de porc pe grătar până când stratul de acoperire este maro auriu și Centrul înregistrează 135 de grade, aproximativ 16 până la 22 de minute.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Transferați cotletele pe o farfurie curată și lăsați să se odihnească până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 până la 150 de grade (5 până la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista