Cotlet de porc cremos de pui Sunny

Cotlet de porc cremos de pui Sunny
Cotletele de porc cremoase de pui ale lui Sunny ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 303 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc fiert cu unt de mere Sunny, Cotlet De Porc Cu Ceapă Cremoasă, și Cotlete De Porc Cremoase La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați cotletul de porc și rumeniți aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte, amestecând des pentru a evita arderea cepei și a usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Între timp, într-un castron separat, amestecați împreună supa și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă amestecul de supă peste cotletele rumenite, amestecând bine pentru a slăbi ceapa și usturoiul și pentru a degrada tigaia. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 10 până la 15 minute, amestecând și întorcând cotletele ocazional, până când cotletele sunt gătite. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C). Condimentează cu sare și piper după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista