Cotlet de porc Cot de orz

Cotlet de porc Cot de orz
Cotlet de porc Cot de orz necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 603 calorii , 34 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Pentru 3,37 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, țelină, portocală și rozmarin și ghimbir măcinat. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cottul de porc All-in-One , Cotlă de porc și Cottură de porc .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți orzul, ceapa și țelina în 3 linguri de unt până când orzul devine maro auriu și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
OrzOrz
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul; gătiți 1 menuet mai mult. Se amestecă bulionul, sucul de portocale, coaja și rozmarinul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 35 de minute sau până când orzul este parțial gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Gât De PuiGât De Pui
OrzOrz
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Adăugați nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se presară cu sare și piper. Aranjați peste amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
OrzOrz
6
Combinați ingredientele pentru glazură; ungeți jumătate peste cotlete. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45 de minute. Descoperi; ungeti cu glazura ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți încă 15 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Ornați cu portocală și rozmarin dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista