Cotlet De Porc Coriandru-Chimen Spice Freca

Cotlet De Porc Coriandru-Chimen Spice Freca
Cotlet de porc Coriandru-Chimen Spice freca necesită în jurul valorii de 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Această marinadă are 154 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, căței de usturoi, garnitură: pene de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Coriandru-Chimen Spice Freca, Coriandru și chimen frecat cotlet de porc, și Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc.

Instrucțiuni

1
Combinați chimenul, coriandrul, usturoiul și 1 lingură de ulei. Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper. Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CoriandruCoriandru
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare și grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți cotletele până când sunt fierte, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți Cotletele de porc presărate cu coriandru și garnisiți cu pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista