Cotlet de porc condimentat II
Cotletele de porc condimentate ii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 588 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecetes are 74 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ciocănituri și cotlete: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Condimentat, și Cotlet De Porc Condimentat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x14 inci.
Amestecați făina, pudra de usturoi, muștarul, boiaua, ardeiul cayenne, sarea de țelină, ghimbirul măcinat, oregano, busuiocul, sarea și piperul împreună într-un vas superficial.
Dragă Cotletele de porc în amestecul de făină pentru a acoperi. Rezervați amestecul de făină rămas.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti Cotletele de porc in ulei incins pana se rumenesc, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați Cotletele de porc în vasul de copt pregătit, rezervând orice picături în tigaie.
Se amestecă sherry, apa și zahărul brun până se dizolvă zahărul; se toarnă peste Cotletele de porc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fraged și nu mai este roz în centru, 40 până la 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 de grade F (63 de grade C). Mutați Cotletele de porc pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Turnați lichidul din vasul de copt în tigaie cu picături rezervate.
Puneți tigaia cu amestec de picături la foc mediu-mic. Se amestecă crema în picături. Gatiti si amestecati, integrand treptat amestecul de faina rezervat, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Serviți ca sos pentru Cotletele de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.