Cotlet De Porc Chinezesc

Cotlet De Porc Chinezesc
Reteta cotletul de porc chinezesc este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru $1.71 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 276 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, praf de usturoi, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 139 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Cotlet De Porc Chinezesc, Cotlet De Porc Chinezesc, și Cotlet De Porc, Stil Chinezesc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați sosul de soia, zahărul brun, sucul de lămâie, uleiul vegetal, ghimbirul și praful de usturoi. Puneți deoparte o parte din amestec într-un bol separat pentru marinare în timpul gătitului. Străpungeți Cotletele de porc pe ambele părți cu o furculiță, puneți-le într-o pungă mare de plastic resigilabilă și acoperiți cu amestecul de marinată rămas. Refrigerați 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți ușor grătarul grătarului. Aruncați marinada și grătați Cotletele de porc 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită, marinând adesea cu porțiunea rezervată a marinadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista