Cotlet de porc Cheesy cu mere picante

Cotlet de porc Cheesy cu mere picante
Cotletul de porc Cheesy cu mere picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, cotlet de porc, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Încercați Cotlet de porc Cheesy cu mere picante, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped, și Cotlete de porc cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
În timp ce grătarul se încălzește, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Condimentează cu fulgi de ardei roșu apoi adaugă mărul feliat. Se amestecă zahărul și oțetul balsamic și se fierbe timp de 5 minute sau până când merele sunt moi și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Grătați timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime. Puneți ceapa și merele deasupra cotletelor și acoperiți cu o felie de brânză Cheddar. Acoperiți grătarul și gătiți timp de aproximativ 3 minute până când brânza se topește și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista