Cotlet De Porc Brandied-Peach

Cotlet De Porc Brandied-Peach
Cotlet de porc Brandied-piersic este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coniac, unt, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Piersici Brandy, Cotlet de porc cu sos de cireșe brandy și dovlecei cu nuci, și Cotlet De Porc Acoperit Cu Piersici.

Instrucțiuni

1
Se usucă Cotletele de porc, apoi se presară pe ambele părți cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți Cotletele de porc, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un platou și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți untul în tigaie la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți șalotele cu cimbru, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1/4 cană de coniac în tigaie și aprindeți cu grijă cu un chibrit de bucătărie (aveți grijă; flăcările se vor ridica), apoi gătiți la foc mediu, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile maro. Când flăcările se potolesc, adăugați piersici, conserve și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, acoperite, până când piersicile sunt fragede și suculente, aproximativ 3 minute. Se amestecă țuica de lingură rămasă, orice sucuri de carne din platou și sare și piper după gust, apoi se pune sosul peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
ConservăConservă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista