Cotlet De Porc Balsamic
O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotletul de porc Balsamic ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cotlet de porc, condimente cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlet De Porc Balsamic De Mere, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlet de porc cu oțet balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc uniform cu condimente și făină.
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați oțet și bulion în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele de jos. Gatiti, amestecand des, la foc mediu-mare 5 minute sau pana se ingroasa usor. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.