Cotlet De Porc Balsamic
Cotletul de porc Balsamic necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, condimente de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cotlet De Porc Balsamic, Cotlet de porc cu oțet balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamic.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc uniform cu condimente și făină.
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați oțet și bulion în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele de jos. Gatiti, amestecand des, la foc mediu-mare 5 minute sau pana se ingroasa usor. Se toarna sosul peste carnea de porc si se serveste imediat.