Cotlet De Porc Balsamic
Cotletele de porc balsamice necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți rozmarin, garnitură: crenguțe de rozmarin, amestec de gătit rapid și orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cotlet De Porc Balsamic, Cotlet de porc cu oțet balsamic, și Cotlet De Porc Cu Citrice Balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului; păstrați cald.
Combinați făina, 1 linguriță de rozmarin, sare și piper. Dragă cotlet de porc în amestec de făină.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scoateți Cotletele de porc.
Adăugați bulion și oțet, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Gatiti 6 minute sau pana cand lichidul este redus la jumatate.
Adăugați cotlet de porc și gătiți 5 minute sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.