Cotlet de porc alla Pizzaiola

Cotlet de porc alla Pizzaiola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc alla Pizzaiolan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 744 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 6.53 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de cotlet de porc tăiat în centru, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Încercați Cotlet De Porc Alla Pizzaiola, Bucatini alla pizzaiola, și Pizzaiola De Porc Încărcată Cu Scamorza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Adăugați Cotletele de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus orizontal în registrele de porc 160 grade F, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
5
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie și cort cu folie pentru a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se adaugă ceapa în aceeași tigaie și se sotează la foc mediu până se înmoaie crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați roșiile cu sucurile lor, herbes de Provence și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu. Acoperiți și fierbeți până când aromele se amestecă și sucurile se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul, după gust, cu sare și mai multe fulgi de ardei roșu. Întoarceți Cotletele de porc și orice sucuri acumulate de pe farfurie în tigaie și întoarceți Cotletele de porc pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Cotlet De PorcCotlet De Porc
TomateTomate
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați 1 cotlet de porc pe fiecare farfurie. Puneți sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
9
Se presară cu pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista