Cotlet de miel învelit cu cârnați cu unt de Tapanadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de miel învelite cu cârnați cu unt de Tapanadă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 258 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șalotă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cotlet De Miel Cu Unt De Portocale, Cotlete de miel cu unt de lămâie, cimbru și muștar, și Cotlete de miel la grătar cu sos de unt Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotlete; căutați doar până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
4
Se transferă pe farfurie și se răcește.
5
Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați șalotă și usturoi; saut până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați chimen; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Se transferă într-un castron mediu și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Amestecați mielul măcinat, carnea de porc, oul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, coniac și Madeira în amestec de șalotă. Împărțiți amestecul de carne în 4 porții egale. Apăsați fiecare porție de amestec de carne în jurul fiecărui cotlet de miel, acoperind complet carnea și apăsând pentru a adera, lăsând oasele expuse. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel Măcinat
8 Salote Mari
Madeira
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Așezați Cotletele de miel pe foaie. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cotletelor înregistrează 125 de la 130 de la 130 de la 10 de minute la aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Așezați 1 cotlet dublu pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă fiecare cu 2 felii de unt de tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat