Cotlet De Miel Tandoori Delicios
Cotletele de miel Tandoori delicioase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 12,4 USD pe porție. O porție conține 715 calorii, 62g de proteine, și 48G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, ulei vegetal, cotlet de coaste de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Buzdugan sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Ghimbir ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Cotlet De Miel Tandoori, Cozi De Miel Delicioase, și Lindsey e delicios Lemony miel pentru oală Crock pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați câteva tăieturi adânci de 1/4 inch în fiecare cotlet de miel. Într-un castron mare, bateți iaurtul cu smântâna grea, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul, oțetul de malț, garam masala, chimenul, boia de ardei, cayenne, buzduganul, nucșoara și 1 linguriță de sare.
Transferați Cotletele de miel în marinată și întoarceți-le pentru a acoperi, apoi acoperiți și refrigerați peste noapte.
Adăugați uleiul în marinată și aruncați cu Cotletele de miel.
Scoateți cotletele din marinată și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Aprinde un grătar. Condimentați cotletele cu sare și grătiți la foc moderat timp de 8 minute, rotind o dată, până se rumenesc bine.
Ungeți ambele părți ale cotletelor cu untul topit și grătiți încă 2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.