Cotletele de miel Tandoori delicioase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 12,4 USD pe porție. O porție conține 715 calorii, 62g de proteine, și 48G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, ulei vegetal, cotlet de coaste de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Buzdugan sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Ghimbir ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Cotlet De Miel Tandoori, Cozi De Miel Delicioase, și Lindsey e delicios Lemony miel pentru oală Crock pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați câteva tăieturi adânci de 1/4 inch în fiecare cotlet de miel. Într-un castron mare, bateți iaurtul cu smântâna grea, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul, oțetul de malț, garam masala, chimenul, boia de ardei, cayenne, buzduganul, nucșoara și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Oțet De Malț
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Salote Mari
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Buzdugan
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați Cotletele de miel în marinată și întoarceți-le pentru a acoperi, apoi acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Adăugați uleiul în marinată și aruncați cu Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți cotletele din marinată și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Aprinde un grătar. Condimentați cotletele cu sare și grătiți la foc moderat timp de 8 minute, rotind o dată, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți ambele părți ale cotletelor cu untul topit și grătiți încă 2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.