Cotlet de miel libanez cu salată de lămâie

Cotlet de miel libanez cu salată de lămâie
Reteta cotlet de miel libanez cu salata de lamaie este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă face 4 porții cu 154 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de baharat, ulei de măsline, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cotlete De Miel Cu Fasole Verde Libaneză, Cotlet De Miel Cu Bulgur De Lămâie, și Kefta De Miel Libanez (Kabobs De Miel).

Instrucțiuni

1
Radeți 2 lingurițe de coajă de la 1 lămâie. Tăiați capetele ambelor lămâi, apoi stați lămâile pe o parte tăiată și tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din lămâi cu un cuțit ascuțit (aruncați coaja).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați segmentele fără membrane, apoi tăiați segmentele transversal în bucăți de 1/4 inch. Aruncați ușor segmentele de lămâie cu zahărul într-un castron și amestecați 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute pentru ca aromele să se dezvolte.
4
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare, apoi se amestecă împreună cu baharat, coaja rasă, uleiul de lingură rămas și 1/2 linguriță de piper. Frecați toate Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
BaharatBaharat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Aruncați salata verde și menta cu amestec de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
LămâieLămâie
MentăMentă
6
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Cotlete de grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se odihnească, acoperit slab, 5 minute.
9
Serviți cotletele cu salată.
1
orzo
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1
* Vă puteți face propriul baharat măcinând câte 1 linguriță de cuișoare întregi, semințe de chimen, Maras sau piper de Alep și un băț de scorțișoară de 3 inci (rupt în jumătate) într-o râșniță electrică de cafea/condimente până la măcinat fin. * Cotletele pot fi gătite într-o tigaie fierbinte cu 2 arzătoare cu ulei la foc mediu-mare, rotind o dată, aproximativ 6 minute.* Amestecul de lămâie se menține la temperatura camerei 2 ore. Aruncați cu salată și mentă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Piper AlepPiper Alep
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
BaharatBaharat
Salată VerdeSalată Verde
CafeaCafea
LămâieLămâie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista