Cotlet de miel la grătar cu lămâie-tarhon a Aproximoli și Gremolata portocalie

Cotlete de miel la gratar cu lamaie-tarhon a Approliolis și Gremolata portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 1003 calorii, 48G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de miel, uleiul de măsline, sarea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Miel La Grătar Cu Gremolata De Mentă, Cotlet de umăr De Miel la grătar cu Aioli de ierburi, și Cotlet de miel cu fistic Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea de pe marginile cotletelor de miel la grosimea de 1/8 inch.
Periați ambele părți ale mielului uniform cu ulei de măsline.
Se presară uniform cu sare și piper.
Lăsați să stea 15 minute.
Cotletele de miel la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați Cotletele de miel într-un platou de servire; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați portocala în 8 pene. Pene portocalii la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar.
Serviți Cotletele de miel cu pene portocalii la grătar, Aoli de lămâie-tarhon și Gremolata portocalie.