Cotlet de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei
Cotletele de miel la grătar cu Couscous curry și Raita de dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de piper, iaurt grecesc, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri de miel curry cu legume la grătar și Raita de mentă, Loin de miel la grătar cu Raitan de roșii și castraveți și cuscus israelian, și Cotlete de miel cu chimen fript cu cuscus Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia cu grătar ușor unsă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
2
Între timp, prăjiți curry, turmeric (dacă utilizați), scorțișoară și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță mică și grea la foc moderat, amestecând continuu, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Turmeric
Piper
Pudră De Curry
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați apă, 1/2 linguriță sare și unt și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Sare
4
Așezați cuscusul într-un vas termorezistent și turnați amestecul de apă clocotită, apoi acoperiți rapid cu o farfurie sau folie de plastic și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
În timp ce cuscusul stă, cotletele se usucă și se presară pe ambele părți cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper rămas. Cotlete de grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați pe o farfurie de servire.
7
Pentru raita, amestecați iaurtul, dovlecelul, menta și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Iaurt
Raita
Mentă
Sare
8
Pufați cuscusul cu o furculiță și serviți cu miel și raita.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.