Cotlet de miel de rozmarin cu sos de lămâie

Cotletele de miel de rozmarin cu sos de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $ 4.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 582 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, muștar, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel cu sos de usturoi-rozmarin, Cotlete de miel cu vin roșu și sos de rozmarin, și Cotlet de miel de rozmarin cu sos de mentă de usturoi.
Instrucțiuni
Frecați Cotletele de miel cu rozmarin.
Așezați cotletele pe tigaia broiler și fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură timp de 5 până la 6 minute. Întoarceți cotletele și fierbeți 3 până la 5 minute până când ați terminat.
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb în cratiță până se omogenizează.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și muștarul. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul se buleaza si se ingroasa, amestecand continuu. Lingură peste Cotletele de miel.