Cotlet De Miel De Caise

Cotlet De Miel De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel de caise. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, piper, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cotlet De Miel De Caise, Cotlet De Miel De Caise, și Cotlete de miel cu sos de caise și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați sare, scorțișoară și piper și presărați pe ambele părți ale mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
MielMiel
SareSare
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați mielul în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați amestecul de caise, întorcând mielul pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați 2 cotlete pe fiecare dintre cele 4 farfurii; lingura rămasă amestec de caise uniform peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista