Cotlet de miel cu Pesto de mentă

Cotletele de miel cu Pesto de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 87G de grăsime, și un total de 982 calorii. Pentru $7.58 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oregano, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Cotlet de miel cu Chimichurri de mentă, Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă, și Cotlete De Miel Pesto De Mentă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Frecați mielul cu uleiul de măsline. Într-un castron mic, combinați oregano, cimbru, rozmarin, piper și sare. Frecați amestecul peste tot mielul.
Lăsați-l să se odihnească 10 minute la temperatura camerei.
În timp ce cotletele se odihnesc, pregătiți Pesto-ul de mentă.
Grătiți Cotletele de miel 2 până la 3 minute pe fiecare parte, pentru mediu rar.
Serviți Cotletele de miel cu Pesto de mentă.
Adăugați usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă.
Adăugați nucile de pin și pulsați pentru a tăia.
Adăugați jumătate din ierburi și tocați timp de 30 de secunde, apoi adăugați restul de ierburi și tocați.
Se adaugă parmezanul și sarea și piperul, se pulsează scurt până se combină. În timp ce mașina funcționează, adăugați încet uleiul într-un flux constant și procesați la grosimea dorită.