Cotlet de miel cu orez Basmati

Cotlet de miel cu orez Basmati
Cotletele de miel cu orez Basmati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 3163 calorii, 151G de proteine, și 270g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $23.34 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coriandru măcinat, sare kosher, semințe de fenicul măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen, Cotlet de porc curry și conopidă cu orez Basmati, și Orez Basmati - cum să gătești orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere, apoi se reduce focul. Acoperiți și fierbeți până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți broilerul. Într-un castron, combinați uleiul de măsline, usturoiul, chimenul, coriandrul, feniculul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați toate cele patru cotlete de miel într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați frecare umedă peste ele. Sigilați sacul și frecați cotletele astfel încât marinada să le acopere complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Lasă-i să stea aproximativ 5 minute.
5
Așezați Cotletele de miel pe o tigaie pentru broiler sau pe o foliefoaie de copt acoperită. Se fierbe 4 inci de la căldură timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați-le deoparte să se odihnească timp de 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cald cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista