Cotletele de miel cu orez Basmati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 3163 calorii, 151G de proteine, și 270g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $23.34 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coriandru măcinat, sare kosher, semințe de fenicul măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen, Cotlet de porc curry și conopidă cu orez Basmati, și Orez Basmati - cum să gătești orez Basmati.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere, apoi se reduce focul. Acoperiți și fierbeți până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Preîncălziți broilerul. Într-un castron, combinați uleiul de măsline, usturoiul, chimenul, coriandrul, feniculul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați toate cele patru cotlete de miel într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați frecare umedă peste ele. Sigilați sacul și frecați cotletele astfel încât marinada să le acopere complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Lasă-i să stea aproximativ 5 minute.
5
Așezați Cotletele de miel pe o tigaie pentru broiler sau pe o foliefoaie de copt acoperită. Se fierbe 4 inci de la căldură timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați-le deoparte să se odihnească timp de 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cald cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper