Cotlet De Miel Cu Lămâie

Cotlet De Miel Cu Lămâie
Cotletele de miel cu plante de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $3.27 pe portie. O porție conține 594 calorii, 19g de proteine, și 57G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, piper, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu iaurt cu lămâie, Cotlet De Miel Cu Ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente; adăugați cotletele. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Scurgeți și aruncați marinada. Carne de miel 3-4 in. de la căldură timp de 4-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista