Cotlet de iepure sotat cu fenicul fiert și oțet Balsamic
Coapsa de iepure sotată cu fenicul fiert și oțet Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 222g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 1474 calorii. Pentru $16.62 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, spanac, crengute de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu fenicul fiert, Chard și oțet Balsamic, Iepure fiert cu muștar și fenicul, și Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și uscați coapsele de iepure. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună apă rece, oțet, sare și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Iepure întreg
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați coapsele de iepure în lichid și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
3
Scoateți iepurele din saramură și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Într-o tigaie cu fund greu de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până la fumat. Condimentează bucățile de iepure cu sare și piper și sotează până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Iepure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți bucățile de iepure și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
6
Adăugați fenicul, ceapa și semințele de fenicul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați sosul de roșii, vinul și oțetul balsamic și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Puneți bucățile de iepure în tigaie și fierbeți 15 minute neacoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, faceți salsa verde. Înmuiați pâinea în oțet de vin alb aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Can) Canned Salsa Verde
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
Scoateți pâinea din oțet și stoarceți-o uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
11
Așezați în robotul de bucătărie cu pătrunjel, capere, usturoi, spanac, cimbru, frunze de fenicul și ulei de măsline extravirgin. Se amestecă 30 de secunde până se omogenizează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Scoateți bucățile de iepure gătite din sos și aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu amestec de sos de fenicul, se strecoară cu salsa verde și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Can) Canned Salsa Verde
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii