Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă

Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletul de curcan cu sos de cireșe tartă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de ulei, vin merlot, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tacos De Cotlet De Curcan Cu Manchamanteles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, încălziți tigaia la foc mediu-mare și apoi adăugați jumătate din unt sau ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Condimentați feliile de cotlet de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
4
Se pune într-o pungă mare cu fermoar, împreună cu făina. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Scoateți curcanul din pungă, scuturând excesul de făină. Gatiti intr-o tigaie fierbinte timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se transferă pe o farfurie rezistentă la cuptor și se introduce în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu untul sau uleiul rămas și curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați vin roșu, concentrat de suc de portocale și zahăr în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite în tigaie. Se aduce la fierbere și se lasă să se reducă la jumătate, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura și rotiți cireșele și untul rece pentru a încorpora. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Sare și PiperSare și Piper
CireșeCireșe
Vin RoșuVin Roșu
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți culetele de curcan pe farfurii individuale cu niște sos spoonat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
9
Notă: când lingurați sosul deasupra, nu acoperiți întreaga bucată de carne. Lingurați în diagonală peste carne pentru a arăta culoarea aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista