Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă

Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletul de curcan cu sos de cireșe tartă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de ulei, vin merlot, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tacos De Cotlet De Curcan Cu Manchamanteles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Într-o tigaie mare, încălziți tigaia la foc mediu-mare și apoi adăugați jumătate din unt sau ulei.
Condimentați feliile de cotlet de curcan cu sare și piper.
Se pune într-o pungă mare cu fermoar, împreună cu făina. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi curcanul.
Scoateți curcanul din pungă, scuturând excesul de făină. Gatiti intr-o tigaie fierbinte timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Se transferă pe o farfurie rezistentă la cuptor și se introduce în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu untul sau uleiul rămas și curcanul.
Adăugați vin roșu, concentrat de suc de portocale și zahăr în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite în tigaie. Se aduce la fierbere și se lasă să se reducă la jumătate, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura și rotiți cireșele și untul rece pentru a încorpora. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Serviți culetele de curcan pe farfurii individuale cu niște sos spoonat deasupra.
Notă: când lingurați sosul deasupra, nu acoperiți întreaga bucată de carne. Lingurați în diagonală peste carne pentru a arăta culoarea aurie.