Cotlet De Curcan Cu Afine-Portocale

Cotletele de curcan cu afine-portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare includ Cotlet De Curcan Cu Afine-Portocale, Cutite de curcan saut cu sos de portocale-afine, și Cotlet De Curcan Cu Afine.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Dragă Cotletele de curcan în amestec de făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din bucățele de curcan și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți cotletele într-un platou de servire; păstrați la cald. Repetați procesul cu 1 1/2 lingurițe rămase ulei și cotlete de curcan.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu 1 minut.
Adăugați suc și bulion; se amestecă, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și gătiți 6 până la 7 minute sau până când se îngroașă ușor.
Adăugați fructe zdrobite de afine-portocale și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine. Puneți sosul peste tăieturi.