Cotlet de curcan afine

Cotlet de curcan afine
Cotletele de curcan cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 305 calorii, 29 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 2,05 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, suc de portocale, merișoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ cotlet de curcan cu compot de afine, cotlet de curcan de afine și portocale și cotlet de curcan de afine cu Chavrie proaspăt.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei timp de aproximativ 6 minute sau până se rumenește ușor. Se amestecă merișoarele, sucul de portocale și oțetul. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati pana cand sosul incepe sa se ingroase. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se presară cotlet de curcan cu sare și piper. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie pentru picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați curcanul peste tigaie și grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°. Acoperiți fiecare cotlet cu puțin sos de afine; gratar cu 1-2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se serveste cu restul de sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista