Costa Rica Tilapia

Costa Rica Tilapia
Costa Rica Tilapian este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 428 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare kosher, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Marinada Din Costa Rica, Marinada Din Costa Rica, și Gheață De Mojito Cu Pepene Verde Din Costa Rica pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista