Corvina Tradițională

Corvina Tradițională
Corvina tradițională ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cea Mai Bună Lasagna Tradițională, Galaktoboureko Tradițional, și Hummus Tradițional pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cartofii dulci confiați, puneți cartofii dulci, siropul și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când cartofii sunt moi, dar își păstrează forma, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți cartofii, rezervând siropul și lăsați să se răcească. Odată ce cartofii sunt la temperatura camerei, puneți-i înapoi în siropul răcit pentru a-l păstra la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Scurgeți bine cartofii înainte de utilizare. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Într-un castron nereactiv, amestecați ingredientele pentru marinată până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați corvina și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CorvinaCorvina
6
Adăugați țelina, ceapa roșie și coriandrul tocat și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Transferați ceviche - ul în pahare individuale sau într-un castron mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați aproximativ 1 cană de cartofi dulci confiați pe părțile laterale ale paharelor sau bolului și acoperiți cu frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți imediat.
1
Aji amarillo: piper galben Peruvian picant. Cel mai frecvent întâlnit ca pastă de borcan pe piețele din America de Sud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Aji AmarilloAji Amarillo
2
Din Marea Carte Ceviche, revizuită de Douglas Rodriguez cu Laura Zimmerman. Copyright 2003, 2010 de Douglas Rodriguez. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista