Coroană De Crăciun Curcubeu
Coroana de Crăciun curcubeu este o fără lactate garnitură. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 429 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați glazura pufoasă biciuită, culoarea alimentelor, amestecul de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3416 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Coroană De Pâine De Crăciun, Salată De Coroană De Crăciun, și Pâine Cu Coroană De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. cu generozitate grăsime 12-Cupa canelat tub tort pan cu scurtarea sau spray de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron mediu; pus deoparte. Împărțiți cealaltă jumătate de aluat în mod egal între 2 boluri mici. (Veți rămâne cu 3 boluri de aluat.)
Adăugați culoarea roșie a alimentelor la 1 din bolurile mici și amestecați bine.
Adăugați culoarea verde a alimentelor în al doilea castron mic și amestecați bine.
Se toarnă jumătate din aluatul alb din vasul mediu în tigaia pentru tort. Se toarnă cu grijă aluatul roșu peste aluatul alb în tigaie. Turnați cu grijă aluatul verde peste aluatul roșu. Apoi turnați deasupra aluatul alb rămas din vasul mediu. Nu amestecați culorile.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire așezat peste o foaie de biscuiți; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați tortul pe farfuria de servire.
Împărțiți glazura între 2 boluri mici cu microunde. Cuptor cu microunde 1 castron la mare aproximativ 5 până la 10 secunde; se amestecă bine cu lingura până când este suficient de netedă pentru a stropi. Cu lingura, stropiți glazura albă înainte și înapoi în jurul întregului tort într-un model de dungi până când utilizați toată glazura (lăsați puțină glazură să picure pe farfurie în mijlocul tortului, dacă doriți).
Cuptor cu microunde al doilea bol de glazură; se amestecă câteva picături de culoare verde a alimentelor.
Stropiți peste tort, împrăștiați înainte și înapoi în același tip de model de dungi. Decorați cu stropi.
Lăsați să stea până când glazura este setată înainte de servire.