Cornuri Umplute Cu Cremă De Brânză
Crema de brânză umplute cornuri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de iaurt de vanilie, cremă de brânză, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Brânză Și Cornuri De Cârnați, Cornuri Umplute, și Cornuri Umplute Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt.
Amestecați crema de brânză, iaurtul și zahărul împreună într-un bol până se omogenizează. Îndoiți căpșunile în amestecul de brânză.
Separați aluatul de semilună în 8 triunghiuri. Se amestecă amestecul de brânză cremă în mijlocul fiecărui triunghi și se rulează aluatul în jurul umpluturii, începând de la cel mai mic capăt. Ciupiți pentru a sigila și a pune în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 13 până la 15 minute.