Cornuri Umplute Cu Ciocolată
Cornurile umplute cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, unt, apă caldă de la 105 la 115 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cornuri Umplute, Cornuri De Ciocolată, și Cornuri De Ciocolată.
Instrucțiuni
Apăsați untul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci pe hârtie de ceară; rece.
Combinați drojdia, 1 lingură de zahăr și apă într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Încălziți laptele la 105 până la 11
Combinați amestecul de drojdie, laptele cald, restul de 2 linguri de zahăr, 2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți amestecul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos. Acoperiți cu folie de plastic și răciți aluatul 1 oră.
Puneți aluatul în jos; întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată și rotiți-vă într-un dreptunghi de 24 x 10 inci.
Așezați dreptunghiul de unt răcit în centrul dreptunghiului de aluat și pliați cu grijă aluatul peste unt. Prindeți marginile pentru a sigila.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 18 x 10 inci; pliați în treimi, începând cu partea scurtă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Repetați procedura de rulare și pliere de două ori, răcirea aluatului de 30 de minute de fiecare dată. Înfășurați aluatul în folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rulați 1 porție într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 6 pene (păstrați aluatul rămas răcit).
Așezați 2 până la 3 dreptunghiuri minuscule ale unei bomboane de ciocolată cu lapte, începând de la capătul larg al fiecărei pene de aluat de croissant și înfășurați fiecare pană, strâns.
Așezați, cu fața în jos, pe foi de copt unse, curbând ușor rulourile în forme de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Așezați 2 sau 3 dreptunghiuri minuscule ale unei bomboane de ciocolată cu lapte pe capătul larg al fiecărei pene de aluat de croissant și înfășurați fiecare pană.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt ușor aurii. Răciți ușor croissantele pe foile de copt și transferați-le pe grătarele de sârmă pentru a se răci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.