Cornuri Umplute Cu Ciocolată

Cornuri Umplute Cu Ciocolată
Cornurile umplute cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, unt, apă caldă de la 105 la 115 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cornuri Umplute, Cornuri De Ciocolată, și Cornuri De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Apăsați untul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci pe hârtie de ceară; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Combinați drojdia, 1 lingură de zahăr și apă într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Încălziți laptele la 105 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Combinați amestecul de drojdie, laptele cald, restul de 2 linguri de zahăr, 2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți amestecul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
8
Puneți aluatul în jos. Acoperiți cu folie de plastic și răciți aluatul 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Puneți aluatul în jos; întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată și rotiți-vă într-un dreptunghi de 24 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
10
Așezați dreptunghiul de unt răcit în centrul dreptunghiului de aluat și pliați cu grijă aluatul peste unt. Prindeți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
11
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 18 x 10 inci; pliați în treimi, începând cu partea scurtă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Repetați procedura de rulare și pliere de două ori, răcirea aluatului de 30 de minute de fiecare dată. Înfășurați aluatul în folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Rulați 1 porție într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 6 pene (păstrați aluatul rămas răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
15
Așezați 2 până la 3 dreptunghiuri minuscule ale unei bomboane de ciocolată cu lapte, începând de la capătul larg al fiecărei pene de aluat de croissant și înfășurați fiecare pană, strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
AluatAluat
LapteLapte
RolaRola
16
Așezați, cu fața în jos, pe foi de copt unse, curbând ușor rulourile în forme de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
17
Așezați 2 sau 3 dreptunghiuri minuscule ale unei bomboane de ciocolată cu lapte pe capătul larg al fiecărei pene de aluat de croissant și înfășurați fiecare pană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
AluatAluat
LapteLapte
RolaRola
18
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt ușor aurii. Răciți ușor croissantele pe foile de copt și transferați-le pe grătarele de sârmă pentru a se răci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista