Cornuri Cu Scorțișoară Și Zahăr

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cornurile cu scorțișoară-zahăr ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă de la 105 la 115 la 115, unt, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt, și Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth.
Instrucțiuni
Apăsați untul într-un dreptunghi de 10 x 8 inci pe hârtie de ceară; rece.
Combinați drojdia, 1 lingură de zahăr și apă într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Încălziți laptele la 105 până la 11
Combinați amestecul de drojdie, laptele cald, restul de 2 linguri de zahăr, 2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Bateți amestecul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos. Acoperiți cu folie de plastic și răciți aluatul 1 oră.
Puneți aluatul în jos; întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată și rotiți-vă într-un dreptunghi de 24 x 10 inci.
Așezați dreptunghiul de unt răcit în centrul dreptunghiului de aluat și pliați cu grijă aluatul peste unt. Prindeți marginile pentru a sigila.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 18 x 10 inci; pliați în treimi, începând cu partea scurtă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Repetați procedura de rulare și pliere de două ori, răcirea aluatului de 30 de minute de fiecare dată. Înfășurați aluatul în folie de aluminiu și răciți 8 ore.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rulați 1 porție într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 6 pene (păstrați aluatul rămas răcit).
Rulați fiecare pană strâns, începând de la capătul larg.
Așezați, cu fața în jos, pe foi de copt unse, curbând ușor rulourile în forme de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Presărați pene de aluat uniform cu un amestec de scorțișoară măcinată și zahăr; rulati.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când sunt ușor aurii. Răciți ușor croissantele pe foile de copt și transferați-le pe grătarele de sârmă pentru a se răci. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.
Combinați zahărul pudră cernut și laptele sitrring până când amestecul atinge consistența stropitoare. Lingură peste cornuri.