Cornish Hens
Găinile Cornish ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1542 calorii, 85g de proteine, și 108g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pâine de porumb, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea de porumb, puteți urma acest fel principal cu Skillet Cornbread Apple Cobbler ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cornish Hens, Cornish Hens, și Golden Cornish Hens.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați ceapa feliată în fundul unei tigaie.
Scoateți mănușile de la găini și clătiți-le în interior și în exterior.
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene și uscați exteriorul.
Așezați găinile deasupra cepei feliate.
Împachetați cavitățile găinilor cu umplutura de pâine de porumb.
Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul găinilor. Frecați găinile cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Prăjiți găinile timp de 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc când tăiați între picior și coapsă.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute la foc mediu-mic, până devine translucid. Rupeți pâinea de porumb în bucăți și așezați bucățile într-un castron mare.
Adăugați amestecul de ceapă în pâinea de porumb.
Adăugați țelina, bulionul de pui, pătrunjelul, sarea și piperul și amestecați împreună.