Corned Beef Irish Feast

Corned Beef Irish Feast
Corned Beef Irish Feast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 793 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,85 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de vită, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de vită și varză cornată din canalul irlandez, Carne de vită și legume irlandeze de casă, și Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine pieptul în apă rece și puneți-l într-un cuptor olandez mare. Înveliți generos carnea de vită cu zahăr brun pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se toarnă bere irlandeză în jurul fripturii, urmată de carne de vită. Lichidul ar trebui să acopere pieptul cu aproximativ 1 inch; adăugați o altă bere dacă este nevoie de mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
StoutStout
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Puneți ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, pachetul de vârf din carnea de vită și boabele de piper în lichid. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și acoperiți cuptorul olandez. Se fierbe timp de 2 1/2 ore, întorcând pieptul în amestecul de bere la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Așezați cartofii și morcovii în jurul fripturii, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Adăugați pene de varză și fierbeți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute. Pieptul ar trebui să se desprindă cu ușurință cu degetele sau cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
6
Transferați legumele într-un bol de servire și așezați carnea de vită cornată pe un platou de servire; lăsați carnea să se odihnească 10 minute înainte de a tăia boabele pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista