Corn O ' Brien
Corn O ' Brien este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de slănină, sare și piper, porumb de sâmburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi O ' Brien, O ' Brien Irish Stew, și Cotlet De Porc O ' Brien pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu, amestecând până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, lăsând grăsimea în tigaie. Amestecați ceapa și ardeiul gras în tigaie și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați porumbul, pimentos și slănina rezervată. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, 3-5 minute. Condimentează cu sare și piper înainte de servire.