Cilantro Pesto Primavera cu ton ars ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 431 calorii, 48G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,69 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți fileuri de ton cu aripioare galbene, rigate penne, roșii de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon ars cu Pesto Cilantro-Pepito, Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto Cilantro, și Somon prăjit cu semințe de dovleac-pesto cilantro.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați dovleceii, dovleceii și mazărea; sotati 2 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă roșiile; sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Mazăre
5
Adăugați amestecul de legume și 1/2 cană Pesto de Cilantro în paste, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
1 Kg Tortillas De Maíz
Paste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Presărați sare și piper negru uniform peste ton. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ton în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Feliați tonul peste cereale în felii groase de 1/2 inci. Lingurați aproximativ 1 cană amestec de paste pe fiecare dintre cele 6 farfurii; topiți fiecare porție cu 1 friptură de ton feliată.