Coriandru Chutney Pui

Cilantro Chutney Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 568 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Pulpe de pui la grătar cu chutney de coriandru-mentă, Kebab de pui condimentat Indian cu chutney de coriandru-mentă, și chutney de nucă de cocos coriandru , cum se face chutney de nucă de cocos coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți și aruncați pielea de pe pui. Spălați piesele și uscați-le.
Combinați usturoiul și ghimbirul și frecați peste pui.
Așezați părțile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch, acoperiți cu folie și dați deoparte.
Între timp, așezați coriandrul, chimenul, ardeiul jalapeno chile și sucul de lămâie într-un blender și piureul până se omogenizează, adăugând puțină apă, dacă este necesar. Pune asta deoparte pentru mai târziu. Într-un castron mic separat, combinați caju cu crema.
Se amestecă bine și se toarnă peste pui.
Coaceți puiul la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când puiul își eliberează sucurile. Apoi coaceți, neacoperit timp de încă 15 minute, permițând lichidului din vas să se îngroașe ușor până la un sos.
Scoateți din cuptor și combinați sosul din vas cu chutney-ul de coriandru rezervat.
Se amestecă bine și se servește peste pui.