Cordon Bleu De Pui La Cuptor
Cordon Bleu de pui la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de apă, șuncă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cordon Bleu De Pui La Cuptor, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Între foi de folie de plastic sau hârtie cerată, aplatizați fiecare piept de pui la o grosime de 1/4 inch.
Întindeți fiecare piept de pui cu 1/2 linguriță de muștar; se presară cu 1 linguriță de arpagic.
Tăiați felii de șuncă și brânză pentru a se potrivi cu puiul. Completați fiecare piept de pui cu șuncă și felie de brânză.
Roll - up, tucking se termină în interior.
Într-un castron puțin adânc, combinați albușul de ou și apa; bate ușor.
Așezați firimiturile de cereale într-un vas superficial. Înveliți rulourile de pui cu amestec de albuș de ou; se rulează în firimituri.
Se pune în vasul de copt; se presară cu boia.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.