Cordon Bleu de pui cu sos de dimineață

Cordon Bleu de pui cu sos Mornay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 787 calorii. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, jumătăți de piept de pui, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cordon Bleu De Pui Cu Sos De Ciuperci, Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci și orez, și Cordon Bleu de pui cu sos cremos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare piept de pui plat pe o suprafață de lucru.
Tăiați o fantă de 2 inci în partea laterală a fiecărui sân cu un cuțit mic ascuțit; lucrați cuțitul în fantă pentru a face un buzunar. Umpleți fiecare buzunar cu o felie de brânză elvețiană și șuncă și asigurați-vă cu o scobitoare.
Se amestecă 1 lingură de făină cu boia de ardei într-un castron puțin adânc; puneți pesmetul într-un bol separat.
Se toarnă 1/2 cană de lapte într-un alt bol superficial. Înmuiați puiul în lapte, apăsați în amestecul de făină pentru a acoperi și scuturați excesul de făină. Dip în ou bătut și apăsați în pesmet.
Încălziți 2 linguri de unt și ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți puiul până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să prăjiți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 15 minute pe fiecare parte.
Aduceți 3/4 cană de lapte la fiert într-o cratiță.
Topiți 1 1/2 lingură de unt la foc mediu într-o altă tigaie.
Bateti 1 1/2 linguri faina in unt topit pana se ingroasa, 5-10 minute.
Se toarnă puțin lapte la amestecul de făină, amestecând constant până se folosește tot laptele.
Adăugați ceapa, frunza de dafin și cuișorul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați și aruncați ceapa, frunza de dafin și cuișorul. Se amestecă brânza elvețiană mărunțită în sos până se topește; condimentează cu sare, piper și nucșoară.