Cordon Bleu de curcan umplut cu șuncă, ardei iute verde prăjit și Brie
Turcia Cordon Bleu umplute cu sunca, ardei iute verde prăjită și Brie este un fără gluten farfurie. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 690 calorii, 69G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți brânză brie, sare și piper kosher, sâni de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turcia Cordon Bleu Paste, Chiftele de curcan cu ardei iute verde prăjit la foc, și Piept de pui umplut cu Prosciutto și brânză Gruy Otrivre (Cordon Bleu de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: sfoară de măcelar
Pentru umplutura din chile: Preîncălziți un grătar la foc mare (puteți folosi și un broiler dacă nu aveți grătar).
Așezați ardeii întregi pe grătar și gătiți până când sunt bine carbonizați și bășici, întorcându-se la fiecare 2 până la 3 minute.
Transferați într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu folie de plastic, astfel încât să "transpire", făcându-le mai ușor de decojit.
Lăsați chilii să stea 5 minute înainte de a descoperi și de a folosi prosoape pentru a freca pielea. Aruncați piei, îndepărtați miezurile și semințele și tocați fin chilele.
Se transferă într-un bol mare de amestecare și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați brânzeturile și amestecați împreună pentru a forma o umplutură. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Pentru cordonul de curcan bleu: faceți o tăietură orizontală pe lungimea părții subțiri a fiecărui piept de curcan folosind un cuțit subțire ascuțit. Deschideți sânii în sus ca o carte, astfel încât părțile tăiate să fie expuse cu fața în sus și partea pielii să fie în jos, cu "coloana vertebrală" a puiului orizontală pe suprafața de lucru.
Presărați curcanul cu sare și piper.
Așezați 5 felii de șuncă deli pe fiecare sân și tăiați marginile, astfel încât șunca să se potrivească în interiorul sânului și să existe o margine mică în jurul curcanului. Lăsând acest decalaj se va asigura că atunci când curcanul este înfășurat, acesta formează un sigiliu frumos și umplutura nu se scurge peste tot. Împărțiți umplutura de brânză poblano în treimi și răspândiți uniform pe fiecare dintre sâni, lăsând o margine mică în jurul marginii. Pornind de la o parte, înfășurați bine curcanul departe de dvs., umplând în oricare dintre umpluturi în timp ce încearcă să scape la margini (este important să îl înfășurați în acest fel, așa că atunci când faceți feliile în rulada finită, acestea sunt peste cereale). Asigurați rola cu bucăți de sfoară de măcelărie la fiecare 2 inci pentru a forma un buștean strâns și uniform. Repetați cu sânii rămași.
Presărați exteriorul cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul într-un cuptor de curcan setat pe două arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați ruladele și rumeniți uniform, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Când este rumenit peste tot, transferați întreaga tigaie a ruladelor în cuptor și terminați de gătit. Prăjiți până când temperatura internă atinge 160 de grade F, 30 până la 35 de minute.
Transferați într-un platou și lăsați carnea să se odihnească pentru a permite gătirea reportată și temperatura internă să ajungă la 170 de grade F, 10 până la 12 minute. Pentru a servi, scoateți sfoara și tăiați-o în felii groase de 1/2 inci.
Stropiți sucurile de tigaie deasupra.
Combinați mierea și muștarul și amestecați bine.